Mangler du inspiration til en ny bog at lytte til? Nedenfor kan du læse om fem af de mest populære lydbøger på skrivende fod. Her kan du læse om realitystjerner, Nicklas Bendtner, Harry Potter og få selvhjælp.

Geggo

Stephanie ”Geggo” Salvarli, er kendt fra ”Familien fra Bryggen. Desuden har hun en verdenskendt onkel i form af Mikkel Kessler, og det er en af de ting, som du kan høre om i selvbiografien ”Geggo”. Selvbiografien er en af de mest populære Bookbeat lydbøger på skrivende fod.

Irina – Jeg rejser mig hver gang

Irina “The Diva” Olsen står bag en anden populær selvbiografi, som mange danskere lytter til for tiden. Her fortæller hun blandt andet om hvordan det var at deltage i realityprogrammer som “Divaer i junglen” og “Fristet”.

Irina har sammen med ægtefællen Faustix trukket en del overskrifter. Hun har været åben om hvordan den danske DJ’s alkoholmisbrug ødelagde deres forhold, og efter behandling og hårdt arbejde på forholdet, fandt de to sammen igen. Du kan høre om dette og meget mere i den spændende lydbog.

Kunsten af at være f*ucking ligeglad

Det er naturligvis ikke kun selvbiografier, som er populære at lytte til i form af lydbøger. Mark Manson udgav bogen ”kunsten af at være f*ucking ligeglad” helt tilbage i 2016, og den dag i dag er det stadigvæk en af de mest populære lydbøger. Hvis du endnu ikke har lyttet til bogen, er det nærmest på tide. Flere millioner har allerede læst “The subtle art of not giving a f*uck”, som er den engelske titel.

Bendtner – Begge sider

De fleste kender til Nicklas Bendtner, men hvor godt kender du til hans historie? Rune Skyum-Nielsen har skrevet en fantastisk bog om den danske fodboldspiller, som har spillet i klubber som Juventus og Arsenal. Selvbiografien blev så populær at den endda vandt prisen som årets sportsbog i 2020. Derfor er det ikke overraskende at det er en af de mest populære lydbøger.

Harry Potter er altid et hit

Der er blevet solgt over 500 millioner Harry Potter på verdensplan. Men bogen er ikke alene populær i den fysiske format. Flere hundredetusinde vælger at lytte til de mange Harry Potter bøger, som er populære for store som små.