Noget af det bedste ved bøger er, at de kan glæde rigtig mange mennesker. Og for nogle kan det at sælge bøger på markeder være en givende oplevelse.

Salget på markederne giver muligheden for at dele sin passion for litteratur med ligesindede, udvide sin kundekreds og ikke mindst at se glæden i øjnene på en kunde, der finder netop den bog, de har ledt efter.

Men bag det romantiske syn på markedslivet, gemmer der sig logistiske udfordringer, hvoraf transporten af bøgerne til og fra markederne er en af de største. Hos Work System har man mange års erfaring i netop det. Her finder du skræddersyede løsninger til lige præcis de varer du fragter rundt i landet, og det er uanset om det så er bøger, tøj eller malerier. Så prøv at tage et kig på Work System, og se hvad de kan tilbyde dig.

En korrekt indrettet varebil er en der både beskytter bøgerne, samt gør transporten så gnidningsfri som muligt. Da bøger er yderst følsomme varer, kan varebilsindretningen hurtigt vise sit værd. Bøger er som bekendt følsomme over for vand, kan få bøjede hjørner samt falmede omslag. Efter en lang dag på markedet, hvor man har gjort sit bedste for at beskytte bøgerne mod elementerne, er det lige så vigtigt, at hjemrejsen ikke bliver litteraturens sidste tur.